FAQ

Laatst bijgewerkt op 19 maart 2022
 • ASICS raadt aan om je ASICS-schoenen schoon te maken met een schoenreiniger en een zachte doek/borstel, of het oppervlak schoon te maken met koud water en een mild reinigingsmiddel.
 • Bewaar uw ASICS-schoenen niet in een extreem warme omgeving of onder extreem zonlicht.
 • Gebruik geen wasmachine of droger om je ASICS schoenen schoon te maken.
anysalemm.com verkoopt alleen 100% nieuwe en authentieke artikelen. Ze zijn ongedragen en in onberispelijke staat.
Als je een ASICS-actiecode hebt, kun je deze invoeren terwijl je je winkelwagen bekijkt.

Klik op de knop "WAGENTJE WEERGEVEN"
Zoek het vak "Couponcode" onder "Subtotaal"
Voer de promotiecode in het vak in met hoofdletters en inclusief streepjes
Klik op "Toepassen"
De korting van de promotiecode wordt weergegeven in het TOTALE bedrag en onder elk in aanmerking komend product als de code wordt geaccepteerd.

Als je problemen hebt met de promotiecode, lees dan de algemene voorwaarden om ervoor te zorgen dat de code kan worden toegepast op het specifieke product of de specifieke producten die je koopt.

U kunt ook contact opnemen met ons Customer Care-team via service@hxecltd.com en wij helpen u graag verder.

Ons Customer Care team staat 7 dagen per week voor je klaar! Stuur ons gerust een e-mail op service@hxecltd.com, of stuur ons een bericht via onze Contact-pagina.
Ons doel is om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Het kan tot 3 dagen duren voordat bestellingen worden verwerkt voordat ze worden verzonden. Extra tijd kan nodig zijn tijdens actieperiodes en vakanties. Wij verzenden bestellingen van maandag tot en met zaterdag.
Bestellingen kunnen worden gevolgd in de Bestelgeschiedenis op uw accountpagina of op de pagina Uw bestelling volgen.
Zodra een bestelling is verzonden, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen in het verzendadres. Als uw bestelling niet is verzonden, neem dan contact op met onze klantenservice en zij zullen hun best doen om aan het verzoek te voldoen.
In het geval dat een annuleringsverzoek wordt ontvangen, zullen we ons best doen om hieraan tegemoet te komen, maar in sommige gevallen is annulering niet mogelijk. Neem dan direct contact op met de klantenservice met je verzoek.
Na ontvangst kan het tot twee werkdagen duren voordat uw retourzending is verwerkt en 3-5 werkdagen voordat de terugbetaling op uw rekening wordt weergegeven. Het kan langer duren voordat de wijziging zichtbaar is op uw maandelijkse afgedrukte afschrift, tot twee factureringscycli.
 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciale cadeaubon
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour